Wie zijn wij ?

O! Vin is ontstaan op een warme zondagnamiddag ergens in Griekenland…. Als twee gepassioneerde wijnstudenten ontdekten we, tijdens een studiereis, de prachtige autochtone druivenrassen van de Peloponnesos en vonden het jammer dat we deze wijnen in ons land niet konden terugvinden. Zo is het begonnen, ondertussen hebben we niet enkel Griekse wijnen in ons portfolio, andere wijnstreken zoals Spanje, Italie, Zuid-Afrika, en uiteraard Frankrijk komen ook aan bod. Onze zoektocht naar kwaliteit voor een betaalbare prijs primeert, dit maakt het niet altijd gemakkelijk om ons gamma uit te breiden, maar voor minder willen we niet gaan.

Even voorstellen:

Luc Van Der Stocken: Sommelier-Conseil (Syntra – Asse)

Marc Schelkens: Sommelier (Syntra – Asse)

Onze slogan “Passion for Wine & Food” zegt veel over ieder van ons, we willen elk ons steentje bijdragen om “wijn en gerecht” in een ander daglicht te stellen. De harmonie tussen “wijn en gerecht” zien we als een meerwaarde om u als klant nog meer te laten genieten van onze heerlijke wijnen en aanverwante produkten uit gelijke welke wijnstreek ter wereld.

Onze missie en doelstellingen

In de eerste plaats wil O! Vin u uitzonderlijke wijnen met een eigen “soul” en verhaal laten ontdekken. Daarnaast wil O! Vin u ook blijven informeren over wat er zich afspeelt in de meer dan fantastische wereld van de gastronomie en specifiek uiteraard rond wijnen en gerechten.

O! Vin staat tevens voor “Wine & Food Consultancy” naar particulieren en horeca. Mede dank zij onze ervaring in de horeca beseffen wij vrij goed wat u wenst….en dat is het allerbeste voor uw gasten en klanten. Samen met u staan wij klaar om advies te geven wat betreft uw wijnkaart.

Ten slotte biedt O! Vin ook op maat gemaakte cursussen aan rond “wijn” en “wijn & gerechten”. Gepassioneerde sommeliers staan klaar om jullie in te wijden en/of te vervolmaken in deze prachtige wijn-wereld.